fbpx

Προληπτικός Έλεγχος

Η πρόληψη της υγείας αποτελεί στις μέρες μας σημαντικό παράγοντα βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου των ατόμων και ελαχιστοποίησης της νοσηρότητας και της πρόωρης θνησιμότητας.
Κύριο συστατικό της είναι η προσπάθεια αποφυγής του «κινδύνου», των συμπεριφορών δηλαδή που μπορούν τόσο έμμεσα όσο και άμεσα να οδηγήσουν στην εμφάνιση ασθενειών από τα άτομα.
Ένας τακτικός έλεγχος υγείας στο Medihall είναι ελαφρώς διαφορετικός από μια ετήσια φυσική εξέταση. Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από μια κατάσταση συνεχών μεταβολών που έχει σαν αποτέλεσμα
οι περισσότεροι άνθρωποι που διενεργούν ετήσιους ελέγχους, να το κάνουν επειδή ανησυχούν για την πρόληψη και την ανίχνευση ασθενειών.
Οι ετήσιοι έλεγχοι σχεδιάζονται για την παρακολούθηση της υγείας ενός ασθενούς, την ανίχνευση νέων προβλημάτων υγείας, τη διαμόρφωση ή την προσαρμογή ενός σχεδίου υγείας και την παροχή
συμβουλών σχετικά με νέα φάρμακα που μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων των ασθενειών.
Οι συνθήκες και οι ασθένειες που απαιτούν συχνές ιατρικές εξετάσεις και παρακολούθηση συνήθως αφορούν το άσθμα, τον διαβήτη, την ΧΑΠ (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια), το HPV κ.α.
Η ιατρική ομάδα του Medihall θα αξιολογήσει την τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας ή την πορεία μιας ήδη υπάρχουσας ασθένειας και θα λάβετε μια πλήρη σειρά προτεινόμενων διαγνωστικών εξετάσεων.

Ένας πλήρης ιατρικός έλεγχος στο Medihall είναι το πιο σημαντικό βήμα που μπορεί να κάνει κάποιος για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας του.


ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ;
Πιστεύουμε ότι πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα το σώμα σας για να έχετε μια υγιή και παραγωγική ζωή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε διαγνωσθεί με κάποια ασθένεια ή έχετε επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό. Στο MediHall οι ιατροί μας θέτουν στόχους, που θα σας βοηθήσουν να εκπαιδευτείτε σε ένα νέο υγιεινό τρόπο ζωής.
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΥΓΕΙΑΣ ;
Οποιοσδήποτε ενήλικας, ακόμα και από την ηλικία των 18 ετών, πρέπει να έρθει για μια εξέταση υγείας. Ακόμα κι αν αισθάνεστε καλά, αυτό δεν είναι λόγος να αναβάλλετε μια διεξοδική εξέταση. Ενθαρρύνουμε τους ασθενείς να εκπαιδεύονται στο να διατηρούν την υγεία τους, αλλά μην ξεγελιέστε νομίζοντας ότι μπορείτε να διαγνώσετε τον εαυτό σας. Η διατήρηση της υγείας σας με μια τακτική εξέταση θα προλάβει οποιοδήποτε πρόβλημα σε αρχικό στάδιο, προτού γίνει σοβαρό ιατρικό ζήτημα. Ένας πιστοποιημένος ιατρός είναι ο μόνος που είναι σε θέση να κάνει διάγνωση και να σας θεραπεύσει.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ;
Πρώτον, οι ιατροί σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό θα αξιολογήσουν τη γενική σας κατάσταση , λαμβάνοντας πλήρες ιατρικό ιστορικό. Εάν έχετε κάποια νόσο, θα συγκρίνουμε την τρέχουσα κατάσταση της υγείας σας με το αρχείο των προηγούμενων εξετάσεων που μας έχετε προσκομίσει. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο των ζωτικών σημείων σας, συμπεριλαμβανομένης της πίεσης του αίματος, του καρδιακού ρυθμού, του ρυθμού αναπνοής και της θερμοκρασίας σας. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ο γιατρός θα σας κάνει ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής σας και με μια ειλικρινή απάντηση από την πλευρά σας, θα σας βοηθήσει για μια μακροπρόθεσμη καλύτερη δυνατή θεραπεία.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ MEDIHALL?
Ο χρόνος αναμονής για να σας δει ο γιατρός είναι ελάχιστος. Ενώ βρίσκεστε στην κλινική μας, θα αντιμετωπιστείτε με απόλυτο σεβασμό και φροντίδα. Εγγυόμαστε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα, το ανώτερο επίπεδο φροντίδας, καθώς και την αφοσίωσή μας στη βελτίωση της υγείας σας.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΟΥ;
Τα αποτελέσματα της εξέτασης είναι διαθέσιμα μόλις ο ιατρός έχει τη δυνατότητα να τα αξιολογήσει. Μερικά από αυτά είναι έτοιμα σε λίγα λεπτά, αλλά ορισμένα μπορεί να χρειασθούν περισσότερο. Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις ο ιατρός συντάσσει μια ολοκληρωμένη ιατρική αναφορά και σας καλούμε για να συζητήσετε την κατάσταση της υγείας σας, να σας δοθεί η ανάλογη θεραπεία και οι κατάλληλες οδηγίες.
ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΟΥ;
Μπορείτε να τον προγραμματίσετε όποτε είναι βολικό για εσάς. Το Medihall λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 π.μ έως τις 9:00 μ.μ, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω email (info@medihall.gr) Όλες οι εξετάσεις διεξάγονται από μια ομάδα ειδικευμένων ιατρών και νοσηλευτικό προσωπικό. Εάν έχετε ερωτήσεις ή αν θέλετε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις σας.
 
Φροντίστε να εντάξετε στο πρόγραμμά σας τον συστηματικό Προληπτικό Έλεγχο της υγείας σας, ανάμεσα στις τόσες άλλες σημαντικές υποχρεώσεις σας. Γιατί η υγεία είναι πάνω από όλα και ο πιο σίγουρος τρόπος να τη θωρακίσουμε είναι η πρόληψη!

Ιατρική Ομάδα

Γκαρδιακός Θεόδωρος

Καρδιολόγος


Dr. Δογιάμη Βέρα

Ειδικός Παθολόγος – Γηρίατρος


Τρομπούκης Σωτήρης

Γυναικολόγος


Μούσιου Σπυριδούλα

Ακτινολόγος


Κότσιρας Ιωάννης

Οφθαλμίατρος