fbpx

Δερματολογικό – Αφροδισιολογικό

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

Το δέρμα, είναι το μεγαλύτερο σε έκταση όργανο του ανθρώπινου σώματος( στον ενήλικα έχει έκταση περί τα 160 m2) και αντιπροσωπεύει το 16% του συνολικού του βάρους. Το δέρμα είναι το αισθητήριο όργανο της αφής και διαθέτει ορισμένες ιδιότητες απαραίτητες για την επιβίωση του ατόμου και για την αλληλεπίδρασή του με το εξωτερικό περιβάλλον. Δρα ως φυσικός φραγμός σε μηχανικά ερεθίσματα και χημικές ουσίες και αποτρέπει την είσοδο βλαπτικών μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων στον οργανισμό. Δρα ως φυσική ασπίδα στην υπεριώδη ακτινοβολία με την μελανίνη (χρωστική που βρίσκεται στα μελανοκύτταρα), συμμετέχει στην θερμορύθμιση και στην παραγωγή της Vit D. Το δέρμα αποτελείται από 3 στοιβάδες, την επιδερμίδα, το κυρίως δέρμα ή χόριο και το υπόδερμα, και φέρει εξαρτήματα ( σμηγματογόνους και ιδρωτοποιούς αδένες, τρίχες και νύχια). Η Δερματολογία είναι η ιατρική ειδικότητα που ασχολείται με την διάγνωση, την διαφορική διάγνωση και την θεραπεία των δερματικών νοσημάτων, ενώ η Αφροδισιολογία, ασχολείται με την διάγνωση και θεραπεία των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νόσων. Στο Ιατρείο του MediHall, προσφέρονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για όλη την οικογένεια, από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Σε ένα ασφαλές και καλαίσθητο περιβάλλον, ο Δερματολόγος θα συμβουλεύσει τον ασθενή για την πάθησή του, καθώς και για την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο θεραπείας, σύμφωνα πάντα με τα διεθνή επιστημονικά πρότυπα. Στο ιατρείο Δερματολογίας του MediHall, παρέχονται ενδεικτικά τα ακόλουθα

ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ενηλίκων-παίδων)

1. ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

 • Ακμή/Ροδόχρους νόσος
 • Μυκητιάσεις
 • Ιογενείς λοιμώξεις δέρματος-βλεννογόνων ( έρπητας γεννητικών οργάνων, οξυτενή κονδυλώματα-θηλώματα, μολυσματική τέρμινθος, μυρμηκιές)
 • Αλωπεκίες ( ανδρογενετική- γυροειδής αλωπεκία)
 • Έκζεμα/Ατοπική δερματίτιδα
 • Ψωρίαση, Λεύκη
 • 2.ΔΕΡΜΑΤΟΣΚΟΠΗΣΗ-ΕΛΕΓΧΟΣ-ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΣΠΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΑΓΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ

  3.ΒΙΟΨΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

  4.ΚΡΥΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

  5.ΔΙΑΘΕΡΜΟΠΗΞΙΑ

  ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

  1. ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

  Με το καινούργιας τεχνολογίας 3D μηχάνημα CLATUU. Μάθετε πως θα εξαφανίσετε έως και το 40% του τοπικού λίπους των προβληματικών περιοχών του σώματός σας (γλουτοί, μηροί, κοιλιά, μπράτσα, πλάτη), με μία μόνο συνεδρία διάρκειας μίας ώρας. Ανώδυνα, ασφαλή και μόνιμα αποτελέσματα.

  2.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ- ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

  Με την μέθοδο ENDERMOLOGΙΕ του Γαλλικού οίκου LPG, πιστοποιημένη από το FDA. H εξελιγμένη τεχνολογία, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ

  Απαλλαγείτε από :

  Την ανεπιθύμητη τριχοφυία εύκολα και γρήγορα με το καινοτόμο σύστημα αποτρίχωσης SOPRANO ICE ( τεχνολογία SOLID- STATE Αλεξανδρίτη στα 755 nm και Διοδικού laser), εγκεκριμένο από τον οργανισμό τροφίμων και φαρμάκων της Αμερικής (FDA approved).Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι το Soprano Ice καθιστά την θεραπεία αποτρίχωσης ασφαλή για όλους τους τύπους δέρματος (και για το μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα), καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
  ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

  HYDRA FACIAL (FDA approved Facial rejuvenation). Αποκτείστε σε 3 βήματα πρόσωπο καθαρό, ενυδατωμένο και λαμπερό, με το καινοτόμο HYDRAFACIAL,που αποτοξινώνει, θρέφει και αναδομεί τα επίπεδα του κολλαγόνου στο δέρμα, ευχάριστα και ανώδυνα. Ενδείκνυται για υπερμελαγχρώσεις, λιπαρό-ακνεϊκό δέρμα, λεπτή ρυτίδωση, θαμπή, κουρασμένη, άτονη επιδερμίδα.

 • Θεραπεία με Βοτουλινική τοξίνη ( Botox-Dysport)
 • Θεραπείες με Υαλουρονικό Οξύ( ανόρθωση ζυγωματικών, ρυτίδες πικρίας, ρινοπαρειακές ρυτίδες, περιστοματικές ρυτίδες, χείλη)
 • Νήματα ανάπλασης PDO
 • MICRONEEDLING
 • Ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου- σώματος ( σύσφιξη προσώπου- σώματος, λιποδιάλυση, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας)
 • Αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου, τριχωτού κεφαλής (Platelet Reach Plasma)